loader image

Vrouwen

Sara -5% vetpercentage

Personal training

Ik ben 4 maanden geleden begonnen met trainen samen met Coach Chris. Ik trainde al een tijdje, maar was nog steeds zoekende naar de juiste schema, oefeningen en vooral de juiste vorm uitvoeren bij bepaalde oefeningen. Ik heb samen met Chris besproken wat mijn doelen en wensen zijn, hierin heeft hij heel goed naar geluisterd en mij begeleid.

Ik ben achteraf superblij dat ik deze beslissing nu heb genomen, omdat ik nu veel gerichter ben gaan trainen en nu met juiste vorm oefeningen doe waardoor ik ook veel zekerder ben geworden in de sportschool.

Wat natuurlijk het allermooiste is, is dat ik supersnel vooruitgang heb geboekt. Ik heb geleerd om niet zozeer op de weegschaal te letten, mijn gewicht is namelijk maar met 1 kg gezakt, maar, ik zie er wel slanker en fitter uit, doordat ik in verhouding meer spiermassa heb opgebouwd en mijn vetpercentage is verlaagd.

Er is dus echt een groot verschil tussen afvallen door alleen diëten en afvallen door trainen. Bij trainen ziet het er gewoon veel mooier uit en voel ik me lichamelijk ook sterker.

Ik train nu nog steeds met de schema’s van Coach Chris. Mijn eetpatroon is gezond, maar ik eet nog steeds hoeveel ik wil en hoef niet streng te diëten. Als ik een keer zin heb in fastfood of zoetigheid doe ik dat gewoon en als ik een paar dagen veel heb gegeten kom ik ook niet aan, maar blijf gewoon afvallen zolang ik regelmatig train.

Al met al een superfijne ervaring en iets wat ik iedereen zou aanraden! Vooral als je net als mij altijd moeite heb met balans vinden tussen op gewicht blijven en toch kunnen genieten van lekker eten.

Kelsey

12 weken programma

De online coachingstraject van 12 weken heeft me enorm geholpen. Voorheen had ik moeite met aankomen, omdat ik simpelweg niet wist wat te eten en hoeveel ik moest eten. De gepersonaliseerde voedingsschema werd aangepast op mijn levensstijl, omdat ik weinig tijd heb om te koken (voltijdstudent met een parttime baan) dus dit vond ik heel fijn.

We bespraken wekelijks de vooruitgang en hoe het ging, Chris is erg flexibel dus als ik iets wou aanpassen deed hij dit zonder moeite. Ook zag Chris in op basis van de wekelijkse check up dat de calorieën iets verhoogd moesten worden zodat ik geleidelijk aan nog meer zou aankomen.

Ik begon met 60 kg en m’n doel was 63/64 kg. Het ging met kleine stapjes maar, ik merk dat dat ik hier op lange termijn veel meer aan heb. Ik heb dit doel behaald en probeer dit momenteel ook aan te houden. Door dit traject weet ik nu beter welke gerechten ik het beste kan consumeren om m’n doelen te bereiken en hierdoor kan ik zelfstandig verder.

Het is in deze situatie iets lastiger om te trainen, maar als ik meer kon trainen was dit zeker een stuk meer geweest. Desondanks ben ik aan de slag gegaan met een aangepaste trainingsschema met de focus op de buik benen en billen.

Aankomen is een lastig proces, zeker als je een lastige eter bent (zoals ik) dus ik ben blij met de vooruitgang en ik had ook niet verwacht dat ik binnen 12 weken mijn streef gewicht zou behalen. Ik zou anderen Chris zeker aanraden als Coach omdat hij echt kijkt naar je persoonlijke situatie en daarop inspeelt.

Dana -4,2 kg

12 weken programma

Door corona, het kwijtraken van mijn baan en lots of isolating heb ik moeite gehad met consistent trainen en gezond eten. Toch heb ik mijzelf elke keer herpakt omdat mijn andere goal was om van 2020 mijn fitste jaar te maken.

De workouts zijn goed te doen en zou ik iedere aam de slag te gaan met een traject en of coaching van Coach Chris. Qua voeding heb ik doordat ik ruimte kreeg om te vertellen wat ik al at en graag lust, een schema van jou ontvangen dat bij mij paste als pescatarian.

Ik ben in 12 weken 4,2kg afgevallen. En ondanks corona en gesloten gyms denk ik dat ik dankzij o.a. jouw home workouts spiermassa heb kunnen behouden.

Wat ik vooral fijn vond is dat Chris altijd motiverende woorden had en het feit dat je begripvol en geduldig met me bent geweest zegt genoeg over jou als Coach. Iedereen die bezig is met gezondheid en fitness zou je moeten volgen en met je aan de slag gaan. 

Plan nu een gratis intakegesprek in

Waar kan ik je mee helpen?