Voeding only

brandon-wilson-2eFgPIEoBsA-unsplash

Voeding only

Is het jou doel om je vetpercentage te verlagen of juist om spiermassa op te bouwen? Dan wordt je ondersteund met voeding only aan de hand van een voedingsplan die is afgestemd op jou wensen en doelen door middel van een voedingsapp wordt je online gecoacht.

Voeding only 4 maanden

Op basis van jou caloriebehoefte die ik bereken aan de hand van de gegevens die jij invult in de app wordt jou voedinsplan klaar gemaakt. Je hebt zelf de keuze om je favoriete gerechten samen te stellen binnen jou caloriebehoefte. Op deze manier ga jij op een verantwoorde manier aan de slag met jou doel. Je hoeft geen calorieen te tellen je vind in de app de bereidingswijze van de maaltijden en deze maaltijden zijn vaak binnen 10-15 minuten klaar.
 

Stappenplan

1.

Intakegesprek:

Tijdens ons intake gesprek leren we elkaar beter kennen en op basis van het gesprek kijken we samen welk pakket het best bij jou past. Na het maken van een keuze ontvang je van mij een intakeformulier en bij behorende vragenlijst.

2.

Voedingsplan:

Jou voedingsplan wordt afgestemd op jou persoonlijke dagelijkse caloriebehoefte. Er wordt rekening gehouden met jou huidige leefsituatie. Tijdens de uitwerking ligt de focus op de juiste hoeveelheid porties per maaltijd en de verdeling van de juiste macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vetten). De insteek is om van dit voedingsplan een lifestyle te maken en geen dieet op korte termijn.

3.

Begeleiding:

Je wordt begeleidt doordat we wekelijks contact hebben maar, je zult het uiteindelijk wel zelf moeten doen. Elke 4 weken vergelijken wij je progressie door middel van foto’s en je gewicht en vetpercentage. We leggen vooral de focus op de foto’s van je gewicht zegt niet alles.

4.

Coach By Chris App:

Je krijgt toegang tot de besloten community waarbij je in een groep wordt toegevoegd met gelijkgestemde personen die ook bezig zijn om hun doel te behalen. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten Instagram pagina waar bij je exclusieve tips en tricks krijgt,

Voeding

Voeding only pakketten

Voeding only 6 maanden

€79,95per maand

Voeding only 12 maanden

€69,95per maand

Before and After

Plan nu een gratis intakegesprek in