loader image

Over mij

Wie is Coach Chris

Mijn naam is Chris Schoop en ik ben 32 jaar oud. Op mijn 19de ben ik begonnen met fitness. Voordat ik hieraan begon heb ik sinds klein altijd gevoetbald. Van mijn 19de tot mijn 23ste heb ik dit geprobeerd te combineren maar, al snel merkte ik dat dit best lastig was en ik haalde weinig en plezier uit voetbal.

Ik heb er toen voor gekozen om te stoppen met voetbal om vervolgens mijn volledige focus op fitness te leggen. Toen ik stopte met voetballen ging het met de progressie van mijn lichaam snel. Ook kreeg ik steeds vaker de vraag of ik mensen kon trainen en of schema´s voor ze kon maken. Dit was voor mij de bevestiging dat ik hier serieus werk van moest maken.

Een logisch gevolg was dan ook de oprichting van Coached by Chris in 2019 na het maken van vele schema´s en het trainen van mensen. Vervolgens heb ik mij verdiept in coaching en heb ik verschillende cursussen gedaan omtremt voeding en training.

Inmiddels heb ik veel mensen kunnen helpen met het behalen van hun doelen door middel van een op maat gemaakte voeding en of trainingsschema’s samen te stellen, online coaching trajecten aan te bieden en personal training sessies te geven. Ik hoop jou ook te helpen met het bereiken van jou doel. Twijfel jij ergens over of heb je gewoon vragen plan dan een gratis intake gesprek in en ik spreek je snel!

Plan nu een gratis intakegesprek in

Waar kan ik je mee helpen?