Online coaching

IMG_5894

Online coaching

Ik weet zeker dat jij jou doel kan behalen. Je hebt alleen de juiste tools en ondersteuning nodig. Aan de hand van een intake gesprek stellen wij samen een plan op en daar zullen we gericht aan werken. Ik ben er van overtuigd dat fitness(krachttraining) en een gezonde balans met voeding een goede basis zal zijn van jou journey!
 
Wil jij je vetpercentage verlagen, spiermassa opbouwen, fitter worden en of werken aan je uitvoering/techniek? Het online coaching pakket zal jou de juiste ondersteuning bieden. 

Stappenplan

1.

Intakegesprek:

Na je aanmelding volgt een online intake gesprek. Tijdens ons intake gesprek leren we elkaar beter kennen hier leggen wij de basis van onze samenwerking. Na het maken van een keuze ontvang je van mij een intakeformulier en de bij behorende vragenlijst.

2.

Voedingsplan:

Jou voedingsplan wordt afgestemd op jou dagelijks caloriebehoefte. Er wordt rekening gehouden met jou huidige leefsituatie. Tijdens de uitwerking ligt de focus op de juiste hoeveelheid porties per maaltijd en de verdeling van de juiste macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vetten). Je hoeft geen calorieën te tellen, in de voedingsapp zie je de bereidingswijze van de gerechten en nog veel meer.

3.

Variatie:

Je kan je eigen gerechten samen stellen in de speciale voedingsapp op basis van jou caloriebehoefte. Dit betekent dat je genoeg variatie hebt in de gerechten en tegelijkertijd behaal jij jou doel omdat we verantwoord onder of boven jou caloriebehoefte zitten. Dit kan ook betekenen dat je af en toe wat ongezonds kan eten dit moet wel passen binnen jou caloriebehoefte en het moet met mate gebeuren.

4.

Trainingsplan:

In de Coached by Chris App stel ik een trainingsplan samen die speciaal voor jou is samengesteld. In de app vind je alle oefeningen en ook nog eens in 3D animaties zodat je precies kan zien hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden. In de app kan je ook je progressie bijhouden. Dit werkt voor de meeste mensen motiverend omdat je gericht aan de slag gaat om jou doel te behalen.

5.

Begeleiding:

Tijdens jouw journey sta je er nooit alleen voor maar, je zult het uiteindelijk wel zelf moeten doen maar. We plannen om de week een contactmoment in en je mag me altijd appen met vragen. Elke 4 weken vergelijken wij je progressie door middel van foto’s en je gewicht en vetpercentage. We leggen vooral de focus op de foto’s want je gewicht zegt niet alles. Via de Coached by Chris App zal ik je ontwikkelingen op de voet volgen.

Voeding en training

Online coaching pakketten

Online coaching 4 maanden

€99,95per maand

Online coaching 8 maanden

€89,95per maand

Online coaching 12 maanden

€79,95per maand

Before and After

Plan nu een gratis intakegesprek in