loader image

Mannen

Rengy -7 kg

12 weken programma

Ik kwam Chris tegen op Instagram en ik zag veel goede resultaten en verhalen op zijn pagina. Ik ben toen aan de slag gegaan met een losse trainingsschema. Naar aanleiding van ons traject van 12 weken wilde ik je laten weten hoe ik het ervaren heb. Ik heb voorheen natuurlijk al een losse trainingsschema bij jou afgenomen waar ik zeer tevreden over was.
 
Tijdens onze intake werd het steeds duidelijker dat ik gericht moest werken aan mijn doel. We hebben daarom besloten om aan de slag te gaan met een 12 weken programma waarbij begeleiding centraal staat. Hoe ik mijn doel wilde behalen en daarbij gaf jij goede aansturing.
 
Wat ik vooral als fijn heb ervaren is elke week de coaching call om te kijken wat er goed gaat en wat er beter kan, het is net dat stokje achter de deur. Los van het eet en trainingsschema hing er ook een goede vibe met dat het niet te streng was als het niet zou lukken. Ik ben in 12 weken 7,1 kg afgevallen dus over het algemeen super tevreden !

Eddy -6 kg

12 weken programma

Ik ben aan de slag gegaan met een 12 weken programma. Dit was voor mij een uitdaging op meerdere vlakken. Ik ben dit traject aangegaan tijdens de lockdown wat betekende dat de sportscholen dicht waren dit was voor mij een grote tegenvaller. Tegelijkertijd wist ik dat ik begeleiding nodig had want ik deed weinig aan beweging en ik merkte dat ik steeds meer aan het eten was en dat zou niet de goede kant opgaan.
 
De begeleiding tijdens dit traject was top. Ik heb bij Chris eerlijk aangegeven dat ik in het weekend wel eens wat met vrienden af en toe wat ga drinken. Dit wilde ik niet perse opgeven maar, Chris gaf gelijk aan dat dit kan alleen is hierbij de mate van discipline om dit met mate te doen en een gezonde balans zien te vinden voor je zelf belangrijk om dit te kunnen doen.
 
Hier zijn we samen naar op zoek gegenaan en al best snel merkte ik resultaat ik voelde me beter en voor het eerst begon ik ook zichtbare buikspieren te zien. De gerechten waren eigenlijk best wel lekker de gerechten en na 8 weken de afwisseling was top! En mijn basis is hierdoor ook wel veranderd en let nu wel extra op mijn eten! En soms ongezond is niet erg als het maar met mate is. De trainings schema was ook duidelijk en beviel goed! Uiteraard hielp onze wekelijkse calls wel erg mee met dit process en om dichterbij mijn doelen te komen wat zeker gelukt is!

George -6kg

Voeding only

5 jaar geleden was ik gestopt met voetbal en ging ik af en toe naar de sportschool daarnaast was en mijn voeding was heel slecht. Ik kwam toen op het punt dat ik me niet lekker in me vel voelde en ik begon een klein buikje te krijgen. Dit was voor mij het keerpunt om een verandering te gaan maken in mijn lifestyle.

Ik heb toen Coach Chris benaderd omdat ik bij hem goede resultaten zag. Ik heb toen aangegeven dat mijn voeding het probleem was. Chris heeft gaf direct aan dat het belangrijk was om een balans zien te vinden in voeding dus niet een streng dieet maar de zogenaamde 80/20 procent regel.

Ondanks dat de sportscholen dicht ging door de lockdown maakte ik progressie en toen de sportchool eenmaal open ging voelde het alsof mijn fitnessjourney alleen maar beter ging.

Ik wil iedereen die echt gezond en gebalanceerd wil leven en trainen aanraden om aan de slag te gaan met Chris.

Mike +10 kg

Voeding only

Ongeveer 1.5 jaar geleden begon ik met sporten in de gym. Ik woog ongeveer 62kg en had geen idee wat ik aan het doen was. Ik ging een paar keer per week en deed alles door elkaar, na een tijdje ging ik me een beetje inlezen en kreeg ik een beetje verstand van trainen. Ik ging vaker trainen en hield een split aan.

Toen kwam ik er achter dat voeding de key is, en heb ik een eetschema bij Chris gehaald. Dit heeft me veel geholpen in het begin en ben hier later een beetje verder op gaan bouwen. Toen waren de gyms dicht en heeft hij ook een schema voor thuis voor me gemaakt. Deze was ook top.

Inmiddels weeg ik nu 87kg en heb ik flink gebulkt. Ik wil Chris hiervoor bedanken, hij stond ook altijd voor me klaar als ik een vraag had.

Plan nu een gratis intakegesprek in

Waar kan ik je mee helpen?