loader image

Fitnessguide

Even kort voorstellen

Mijn naam is Chris en ik ben een online fitness coach ook wel bekend als Coach Chris op social media Je bent nu op deze pagina omdat je waarschijnlijk geïnteresseerd bent in de fitnessguide genaamd ´Krachttraining voor beginners’. Ik vertel even kort waarom ik deze guide voor jullie heb gemaakt. De reden waarom ik het nodig vond om deze guide te maken is omdat ik merk dat er tegenwoordig meer informatie beschikbaar is dan ooit als het gaat om krachttraining en in principe is dat goed, maar dat betekent ook dat er door verschillende mensen een draai wordt gegeven aan informatie wat we als ´basisinformatie´ zouden moeten zien. Daarin worden veel onwaarheden en onzin verteld.

Dat is de reden waarom ik deze fitnessguide voor jullie heb ontwikkeld. Zodat jullie goed kunnen beginnen met jouw fitnessjourney en beschikt over de juiste basisinformatie. Deze fitnessguide is niet alleen voor beginners, want ik krijg regelmatig vragen die ik onder basisinformatie plaats van mensen die al jarenlang trainen. Ook als je bijv. een jaar traint afhankelijk van de kennis die je bezit kun je ook als beginner gezien worden. Al met al is het informatie waar veel mensen wat aan zullen hebben.

Ondanks dat er soms termen voorbij komen waarbij mensen kunnen denken wat betekent dit nou weer. Heb ik er voor gezorgd dat het in Jip & Janneke taal is geschreven zodat hopelijk iedereen het begrijpt.

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en je ontvangt als eerste een bericht wanneer deze fitnessguide online is!

Fitnessguide formulier

*Verplicht
Waar kan ik je mee helpen?